top of page

U17 B končí ve čtvrtfinále

Aktualizováno: 6. 5.

U17 B


BC Vysočina - TJ Spartak DDM Uherský Brod 57:55 ✅

TJ Spartak DDM Uherský Brod - BC Vysočina 72:61 ❌


Po trošku zmateném rozlosování nám byl přisouzen soupeř z dalekého Uherského Brodu.


V sobotním zápase jsme postrádali toho nejcennějšího - trenéra Vlastu. Trio Peši, Hoři a Kosík se ovšem chtělo vytáhnout a i kluci byli odhodlaní podat co nejlepší výkon. To se nám v 1. čtvrtině celkem dařilo. I 2. čtvrtina byla solidní. Navýšili jsme vedení až na 11 bodů a nezdálo se, že bychom měli mít problémy. Ale přišlo to, co jsme nejméně čekali - absolutní vypadnutí z role v útočné fázi. Naprostá střelecká impotence a tím začalo naše trápení. Hosté šli několikrát do vedení, ale v sobotní koncovce jsme to ještě urvali.


V neděli už jsme takové štěstí neměli. Po excelentním nástupu, kdy jsme vedli 13:1 a pak ještě 21:10, si kluci asi řekli, proč se držet stanovené taktiky, která funguje, radši si vyzkoušíme něco nového. Sice neprověřeného, ale zkusíme a uvidíme. A viděli jsme. Za 2 čtvrtinu jsme nedali koš ze hry, prohráli ji o 10 a tohle vedení si soupeř už vzít nenechal. Škoda, určitě jsme na soupeře měli, ale ne s takovým výkonem. Někdy až opravdu stupidní chyby nás dostávaly do čím dál větší deprese a už jsme se z toho nevzpamatovali. 


Celý tým děkuje Vlastovi, že to s nimi celé ty roky vydržel a přejeme mu jen to nejlepší. Sezónu tímto končíme a budeme se těšit na tu další. Děkujeme i rodičům za jejich čas, podporu a trpělivost.



Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page